Sherida Spitse net nei Manchester United, mar langer by Vålerenga

21 maaie 2019 - 16:41

Snitser Sherida Spitse bliuwt langer by har klup Vålerenga. Se hat har kontrakt ferlinge. De Nederlânsk rekôrinternational spilet sûnt jannewaris 2018 foar de klup út Noarwegen, dy't op it stuit fiifde stiet yn de kompetysje. "Ik zit hier op m'n plek en dat geldt ook voor mijn vrouw en zoon", seit Spitse.

Foto: FlowSports

"We hebben de wens om ons gezin ooit nog eens uit te breiden, dat kan ik niet even wegstoppen als andere clubs zich melden", seit de âld-spylster fan SC Hearrenfean. "Tijdens verschillende fases in mijn carrière hebben clubs als Atlético Madrid, PSG, Bayern München en onlangs nog Manchester United zich gemeld, maar ik heb altijd keuzes gemaakt op basis van mijn gevoel en omwille van mijn gezin."

Dat wie no net oars: "Ik heb overtuigend voor een langer verblijf in Noorwegen gekozen. Jolien en Jens zijn hier gelukkig, dat is voor mij het belangrijkste, want dan ben ik ook gelukkig en staat de beste Sherida Spitse op het veld."

"Bovendien is de Toppserien nog altijd een sterke competitie en klimmen we met Vålerenga langzaam naar de top toe. Ik voel me verantwoordelijk voor dat proces en wil de top samen met de staf en het team gaan bereiken."

Spitse riedt har de kommende wiken mei Nederlân ta op it WK yn Frankryk.

(Advertinsje)
(Advertinsje)