Aris-spiler Osaikhwuwuomwan sit net lang yn oer ferlies: "Forget and move on"

30 apr 2019 - 22:21

De earste wedstriid yn de kwartfinale fan de play-offs om it lânskampioenskip is tiisdeitejûn net goed ôfrûn foar Aris. Yn Zwolle wie Landstede Basketbal mei 92-70 te sterk foar de Ljouwerters.

Reaksje-artikel Aris Anne van Dijk

"De uitslag is één. Het belangrijke is 1-0 achter in de serie en het gaat uiteindelijk om die serie. Je weet van tevoren dat als je tegen Zwolle speelt, je je beste spel mee moet brengen. Ik vind dat we bij een groot deel van de wedstrijd dat niveau wel hebben gehaald", seit trainer-coach Anne van Dijk.

"Het verschil zit 'm in de details. Hun teamaanval is heel behoorlijk en zij zijn heel goed in het vinden van oplossingen die wij als verdediging aan ze stellen."

Van Dijk sjocht noch hieltyd kânsen foar Aris. "We gaan proberen de puntjes weer op de i te zetten en bovenal zorgen dat we er donderdag weer een volle agressieve, energieke wedstrijd van maken."

Reaksje-artikel Aris Craig

Neffens Craig Osaikhwuwuomwan hie Aris de wedstriid beslist winne kind. Wêr't dat krekt yn siet, wol er net sizze. "We moeten snel schakelen. De game is nu voorbij. Morgen trainen. Donderdag moeten we er weer staan. Dus 'forget and move on'."

"Hoe we vorige week tegen hen speelden... Ze hadden het heel moeilijk tegen ons. We kunnen het wel. Het was gewoon net niet genoeg. Het was met vlagen en dat maakt het moeilijk voor ons."

Osaikhwuwuomwan tinkt dat de Ljouwerters noch gewoan kâns meitsje. "Alles is mogelijk."

(Advertinsje)
(Advertinsje)