Sam Hendriks oer gelykspul tsjin FC Eindhoven: "We begonnen echt dramatisch"

19 apr 2019 - 23:31

SC Cambuur hie genôch kânsen, mar slagge der freedtejûn net yn om de útwedstriid tsjin FC Eindhoven te winnen. Pas op it lêste nipperke yn de blessueretiid sette Sam Hendriks de einstân op 2-2 en soarge sa dat de Ljouwerters dochs noch mei in puntsje werom nei hûs koenen.

SC Cambuur Sam Hendriks

"Ik vond dat we de hele wedstrijd best wel hadden kunnen winnen, alleen we geven knullig twee goals weg", leit Hendriks út. "Uiteindelijk moet je dan heel blij zijn dat we nog met een punt weggaan."

Benammen yn it earste kertier fan de wedstriid gie der fan alles mis. "Het zag er inderdaad niet uit", seit Hendriks. "Toen hebben we het omgezet, daarna kregen we grip, speelden we beter en creëerden we wat kansen. Toen was er niet zoveel meer aan de hand. Maar we begonnen inderdaad wel echt dramatisch, ja."

SC Cambuur René Hake

Trainer René Hake sjocht ek yn dat de wedstriid dramatysk begûn. "Daar deugde geen houtje van. We hadden niet goed druk erop en liepen er te veel achter aan, maar ik denk dat we het laatste half uur van de eerste helft de betere ploeg waren. Toen hadden we Eindhoven op achterstand moeten zetten."

En de twadde helte begûn net folle better. "We krijgen twee onnodige goals tegen. Slechte aannames, slechte passes en dan nog slecht verdedigen voor de goal ook." Hy fynt lykwols wol dat syn ploech ek minimaal in punt fertsjinne hie. "Het siert deze ploeg dat ze er tot het einde vol voor zijn gegaan. Ze hebben er toen het maximale uitgehaald en dat is mooi, dat geeft een goed gevoel", aldus Hake.

Foto: www.orangepictures.nl
(Advertinsje)
(Advertinsje)