VIDEO: IepenUp: Vrijheidscollege met Özcan Akyol

17 apr 2019 - 20:00

In IepenUp Live komt Özcan Akyol (1984) langs. Hij zegt wat hij vindt en spaart niemand. Hij wordt soms 'Eus' genoemd naar de hoofdpersonage uit zijn succesvolle debuut in 2012. Hij is ook columnist. Hij is geregeld te zien in televisieprogramma's.

Foto: iepenUP

Özcan Akyol zal in zijn college praten over de vrijheid van expressie. Hij vertelt over zijn ervaringen en merkt dat toenemend tribalisme in de maatschappij verschillende vormen van vrijheden onder druk zet.

In aanloop naar en op 5 mei zijn in Nederland zo'n 40 Vrijheidscolleges door verschillende sprekers.

Elke woensdag staan in het programma de actualiteiten in de wereld centraal. Hoe leven wij met z'n allen, welke subgroepen maken er deel van uit en hoe zorgen wij ervoor dat we elkaar vaker ontmoeten en beter begrijpen? Dat zijn zaken die aan bod komen in iepenUp.

Iedereen kan langskomen en deelnemen aan de discussie in café De Backstage in poppodium Neushoorn. Het programma begint normaal gesproken om 20.00 (dit keer dus om 15.00 uur) en is te volgen op Omropfryslan.nl, in de Omrop-app en op de Facebookpagina van Omrop Fryslân. Meer informatie over iepenUP is te vinden op de Facebookpagina. IepenUP is een initiatief van Omrop Fryslân, Tresoar, Neushoorn Café en LF2018.

(Advertentie)
(Advertentie)