SC Cambuur wint mei 4-1: "Er hadden rustig een paar meer in gekund"

12 apr 2019 - 23:30

SC Cambuur wûn freedtejûn mei 4-1 fan Jong FC Utrecht. Neffens Hake en Van Kippersluis hie de skoare wol heger útfalle kinnen. "We hebben dit seizoen nog nooit zoveel kansen gecreëerd in één wedstrijd", seit Van Kippersluis.

Trainer Hake fan Cambuur

Trainer René Hake fan SC Cambuur is mar diels tefreden oer de prestaasjes fan syn spilersgroep tsjin Jong FC Utrecht. "Er hadden rustig een paar meer in gekund", seit Hake. "Maar dat was ook mede te danken aan paal en lat, en goed keeperswerk fan de keeper fan Utrecht."

De trainer baalde flink fan it momint fan de 2-1 foar rêst. "Voor rust sta je 2-0 voor en je staat dichtbij je eigen goal, geen druk op de bal en je laat je heel makkelijk met een één-tweetje vier man uitspelen. Dan probeert Sai (van Wermeskerken, red.) nog het nodige te repareren. Die moet niet gaan liggen en dan krijg je heel ongelukkig een penalty tegen. Dat was helemaal niet in verhouding, maar dat telt niet in het voetbal."

Kevin van Kippersluis

"Ik denk dat het vandaag wel meer had moeten zijn", seit ek Kevin van Kippersluis. "Ik denk dat we dit seizoen nog nooit zoveel kansen hebben gecreëerd in één wedstrijd en eigenlijk weinig tot niks tegen gekregen, dus op dat gebied was het voor ons een positieve avond." Cambuur spile somtiden sloardich neffens Van Kippersluis. "Maar het belangrijkste is drie punten en vier goals. Dus we kunnen met een goed gevoel naar onze concurrent volgende week."

Nije wike freed spilet SC Cambuur in útwedstriid tsjin FC Eindhoven.

(Advertinsje)
(Advertinsje)