IepenUP VLOG: Vlogtips met Wilke

01 des 2018 - 20:04

Het einde van de serie IepenUP-vlogs is in zicht. Wie weet ben jij ook geïnspireerd en wil je ook zelf aan de slag. Dan kun je natuurlijk wel wat tips van een professional gebruiken. In deze laatste vlog gaat Wilke naar een workshop van het Noordelijk Film Festival. Daar konden beginnende vloggers tips krijgen om betere vlog te maken.

VLOG: Vlogtips mei Wilke

De makers van de IepenUP-vlogs en het team krijgen het laatste woord:

"Supertrots zijn we op onze IepenUp vloggers die dit jaar in het diepe zijn gesprongen met veel lef, bravoure, humor, kwetsbaarheid en soms een vleugje naïviteit. Jullie hebben niet alleen laten zien dat jullie je over gevoelige maatschappelijke onderwerpen uit durven te spreken maar met de vlogs ook discussie en verandering in gang hebben gezet. Veel vlogs zijn massaal bekeken met uitschieters van meer dan 100.000 views alleen al via Facebook. Een droom die uitkwam mede dankzij Janko Krist en Omrop Fryslân. Tige tank!

Nu is de beurt aan jullie kijkers! In deze laatste IepenUP vlog gaat Wilke op zoek naar tips van profs over hoe te vloggen for a cause! Heerlijk toch, dat verbindingsactivisme? Wij gaan er mee door, jullie ook?

Team IepenUP"

Trefwoorden: 
LF2018 IepenUP vlog
(Advertentie)
(Advertentie)