Olde Riekerink hat noch net ien kear wûn yn it eigen stadion, "en dat doet heel erg pijn"

29 sep 2018 - 22:33

Nei sân kompetysjewedstriden ûnder lieding fan Jan Olde Riekerink hat Hearrenfean thús noch net ien kear wûn. "Dat doet heel erg pijn" seit de trainer nei ôfrin fan de wedstriid tsjin ADO Den Haag. De einstân wie 1-1.

Foto: www.orange-pictures.nl

"De doelstelling is aantrekkelijk voetbal. En winnen. Ik vind wel dat het beter wordt, maar het is nog niet sprankelend. Er is wel veel waar we mee verder kunnen. Maar ik wilde graag winnen, voor de mensen die komen. Dat lijkt me duidelijk."

Jan Olde Riekerink

Oft ien fan de beide ploegen echt better wie, en trije punten fertsjinne hie, dêr moat de trainer even oer neitinke. "Nou, ik vond dat wij in de eerste helft de wedstrijd hadden moeten beslissen. En dat we in het laatste kwartier in de problemen kwamen. We kregen op een ontzettend ongelukkig moment een tegendoelpunt. Dat hakt er wel even in. Dan heb je een andere groep in de kleedkamer."

"Het kon niet kutter"

Ynfaller Pelle van Amersfoort seach dat ek. "Vlak voor de rust scoren ze de 1-1. Een kutter tijdstip kan eigenlijk niet." Hearrenfean hie de winst krekt wat mear fertsjinne as ADO, seit er. "Een eindstand van 1-1, daar is niemand tevreden mee, denk ik. In de slotfase lijkt het of ADO drie punten gaat halen, maar in de eerste helft hebben wij wel wat kansen laten liggen.

Pelle van Amersvoort

(Advertinsje)
(Advertinsje)