Streppel: "Dit was niet goed van onze kant"

29 apr 2018 - 19:47

"Deze wedstrijd was niet goed van onze kant", sei Hearrenfean-trainer Jurgen Streppel nei ôfrin fan de 3-0 ôfstraffing by NAC Breda, sneintemiddei. Streppel: "De wil bij NAC om te winnen was groter dan bij ons. Ik heb geen idee waarom wij niet goed waren. Dit komt compleet uit de lucht vallen. We hebben het de afgelopen weken heel goed gedaan met z'n allen. Maar vandaag was de vechtlust bij NAC veel groter dan bij ons."

Streppel stekt de hân yn eigen boezem dat de prestaasje fan syn ploech net goed wie: "Het is me niet gelukt om de jongens klaar te maken voor deze wedstrijd. Het is dus ook mijn verantwoordelijkheid dat het vandaag niet liep."

Betide wiksel Pierie

Opfallend yn de earste helte wie de betide wiksel fan Kik Pierie. Hy waard al nei 22 minuten, doe't it al 2-0 foar NAC stie, ferfongen troch Lucas Woudenberg. Streppel: "Kik had al een gele kaart, dus dat was vragen om problemen. Bovendien wilde ik een signaal geven dat het zo niet langer kon."

Pierie sels fûn de betide wiksel teloarstellend. "Natuurlijk baal ik hiervan. Maar ik kan er niet lang wakker van liggen. Ik moet door. We waren vandaag als team ondermaats. Dus we gaan kijken wat er beter moet, en dan proberen de play-offs veilig te stellen", seit Pierie.

Feyenoord

Hearrenfean hat in ticket foar de play-offs noch yn eigen hân. Se stean no op it sânde plak, wylst in plak by de earste acht nedich is foar de play-offs. Nije wike spylje de Feansters thús de lêste kompetysjewedstriid tsjin Feyenoord. "We staan zevende, dus we hebben het nog in eigen hand. Maar we zullen dan wel anders voor de dag moeten komen dan we vandaag hebben gedaan", beslút Streppel.

(Advertinsje)
(Advertinsje)