De Stormruiter: "Mensen sluiten het verhaal in hun hart"

05 feb 2018 - 09:12

"We hebben heel veel verzoeken gekregen de afgelopen week, de telefoon stond niet stil," fertelt Aswin Laheij fan de organisaasje fan de foarstelling De Stormruiter. It muzykteäterspektakel wie al gau útferkocht, mar de organisaasje hat snein witte litten dat der sân ekstra foarstellingen komme. "We hebben nog eens goed naar het speelschema gekeken en dit paste nog. Zo kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen en iedereen op de beste manier inzetten."

Hy is net fernuvere oer de grutte belangstelling. "Bij de presentatie in september hebben we al gezien dat mensen het verhaal in hun hart sloten. Het thema van het Friese paard, de eeuwige strijd tegen het water en uiteraard de prachtige cast heeft blijkbaar iets los gemaakt bij de Friezen. We hoopten dat we met de opening van Culturele Hoofdstad in januari de rest van Nederland in de verleiding konden brengen. Dat is blijkbaar gelukt."

Mei elkoar wurdt it stik no 22 kear opfierd yn it WTC yn Ljouwert. "De paarden en de spelers kunnen dat aan, daar hebben we goed naar gekeken." De ekstra foarstellingen binne op 19, 23 en 30 septimber en op 4, 5, 6 en 7 oktober.

De ekstra kaarten binne moandei fan 11.00 oere ôf te bestellen op www.destormruiter.nl.

(Advertinsje)
(Advertinsje)