Surprisestress foar Sinteklaas? Nifelekspert jout fiif tips!

04 des 2017 - 15:35

Lotsjes binne lutsen, kadootsjes lizze klear en gedichten binne skreaun, mar hoe sit it mei de surprises? Alle jierren nimme de Helpsinteklazen har foar om op 'e tiid te begjinnen, mar dochs is it altyd flak fantefoaren stress en panyk. Hoe handich is it dan om in pear suprisetips te krijen? 'Knutselexpert' Bianca te Braak jout se.

Tip 1: "Begin op tijd!"

Tip 2: "Bedenk voor wie je de surprise gaat maken. Heeft die persoon een hobby of doet hij of zij aan een sport? Kijk dan eens op Pinterest, daar kun je veel inspiratie opdoen."

Tip 3: "Maak een werkplan, wat heb je nodig en wie doet er wat? Betrek ook je kinderen bij het maken van de surprise."

Tip 4: "Hou het simpel als je niet zo'n knutselaar bent. Haal een lege doos uit de supermarkt, beplak die met wit papier, maak manen van papieren sliertjes en plak een gekleurde hoorn erop en je hebt zo een eenhoorn gemaakt. Maar met alleen plastic bekers en een nietmachine kom je ook een heel eind hoor, alsmaar in de rondte nieten en je hebt zo al gauw een grote sneeuwpop, die er spectaculair uitziet."

Tip 5: "Pak uit als je van knutselen houdt. Zoek eens op Engelstalige termen op Pinterest naar ideeën voor surprises. In de Verenigde Staten zijn ze trendsetter op dat gebied, je komt vast wel nieuwe surprises tegen."

Enne... ast it net litte kinst, hjir in tip foar in smoarge surprise: "Mix kruidkoek, pindakaas en stroop in een luier, heel vies maar ook leuk."

Trefwurden: 
Sinteklaas surprise knutselje
(Advertinsje)
(Advertinsje)