Cambuur spile yn Emmen "slechtste wedstrijd van het seizoen"

07 okt 2017 - 09:49

"Dit is Cambuur onwaardig." Cambuur-fuotballer Kevin van Kippersluis hat gjin goed wurd oer foar de prestaasje fan syn eigen ploech yn Emmen. De Ljouwerters ferlearen dy wedstriid kânsleas mei 2-0. "Het eerste kwartier was nog redelijk, maar daarna zakte het team als een kaartenhuis in elkaar. Het miste bij ons aan scherpte, concentratie en beleving." De kommende wike moat de seleksje wer gau de noazen deselde kant op sette, fynt Van Kippersluis. "Volgende week vrjidag moet het beter, anders ga je ook van Oss niet winnen." Van Kippersluis fynt it ek sneu foar de 350 supporters dy't meireizgen nei Emmen. "Die wil je graag wat bieden, maar het zat er niet in vanavond."

Trainer Marinus Dijkhuizen neamt de wedstriid yn Emmen "de slechtste van het seizoen. Veel jongens waren schikbarend slordig aan de bal. We zijn helaas heel instabiel op dit moment." Foar panyk is neffens de oefenmaster gjin oanlieding. "Twee weken geleden was het nog heel aardig. Daar moeten we weer naar toe."

Oanfierder Robbert Schilder neamt de pot tsjin Emmen "heel matig. Er ging heel veel verkeerd. Er werd heel onzorgvulig gevoetbald. Emmen is een taaie ploeg. Als die dan voorkomen, wordt het een moeilijke avond."

(Advertinsje)
(Advertinsje)