Van der Steen: ''De wedstrijd draaide ineens om''

''Het was echt zo'n wedstrijd die ineens omdraait'', sa sei keeper Wouter van der Steen nei ôfrin fan de wedstriid tsjin Excelsior. Sportklup Hearrenfean wie woansdeitejûn mei 2-1 te sterk foar de Rotterdammers. ''Ik vind het moeilijk om te zeggen waarom. We stonden mooi met twee doelpunten voor, maar toen werd het toch nog erg spannend.'' De keeper krige binnen tsien minuten twa penaltys te ferwurkjen. Van der Steen pakte de earste, mar moast it twadde skot dochs út it net helje. ''Van Duinen schoot hem aardig binnen, ik lag toen al in de verkeerde hoek.''
Streppel: ''Het was smullen''
Foar trainer Jurgen Streppel wie de earste helte ''smullen''. ''In het begin hebben we het goed gedaan. In de tweede helft deden we ineens allemaal dingen die we niet moeten doen. Duels verliezen, de verkeerde spelers aan de bal, en nog veel meer. De penalty's? Wat moet ik ervan zeggen. Als het hands was, moet hij hem op de stip leggen.''
De lotting foar de twadde ronde fan de KNVB beker is tongersdeitejûn. Streppel tinkt dêr noch net tefolle oan. ''De loting is morgen, maar wij spelen zaterdag weer een wedstrijd. Deze vorm moeten wij vasthouden, lang vasthouden. Dat moeten we blijven doen.''