Wat dochst mei dit waarme waar oan op kantoar?

21 jun 2017 - 16:10

It is waarm waar, moai fansels, mar wat dochst oan nei it wurk? Kinne teanslippers of wite sokken yn sandalen? Meie mannen yn in koarte broek komme of froulju yn hotpants of in himdsje? Wat is eins de 'dresscode' op kantoar mei dit waarme waar?

Stylynspirator Marcella Veldhuis jout advys. "Het hangt natuurlijk af van waar je werkt, als dat in de zakelijke dienstverlening of de financiële wereld is, gelden er andere regels dan dat je in de horeca werkt bijvoorbeeld. Heb je te maken met klanten in de bankenwereld kunnen blote benen niet, dus geen korte broek, sandalen of slippers. Een alternatief is een mooie pump voor de vrouw en een zomerleren schoen voor de man."

Styladvys foar de man

"Een overhemd, eventueel met de mouwen opgestroopt, een jasje van lichte wol, dat koel is bij het dragen en een katoenen broek, in een lichtere kleur, en bamboesokken maken de outfit voor de man helemaal af."

Styladvys foar de frou

"Een vrouw kan beter geen hemdje aan doen, dat heeft een informele uitstraling. Dus doe er een mooie blouse of een jasje overheen en als je dan na het werk op een terrasje zit kun je die uittrekken. Zo kun je er toch professioneel uitzien en passend bij het warme weer."

En wat moatte we yn de kast ha dizze simmer?

"Een witte blouse, zowel voor de man als vrouw, is echt een topper."

Trefwurden: 
waar kantoar klean
(Advertinsje)
(Advertinsje)