Streppel: "St. Juste zijn we tot de winterstop kwijt"

03 des 2016 - 22:17

"Die zijn we tot de winterstop kwijt, denk ik." Dat sei Hearrenfeantrainer Jurgen Streppel oer Jeremiah St. Juste. De ferdigener foel yn de twadde helte mei in ankelblessuere út en gie út it stadion wei op krukken. "Hij kwam verkeerd op zijn enkel terecht. We moeten het even aankijken, maar het ziet er niet goed uit."

Hearrenfean wûn de wedstriid tsjin Go Ahead Eagles yn Deventer mei 3-1 mei tank oan twa goals fan Reza Ghoochannejhad.

"Heb ik er al zeven gemaakt? Haha, nee dat wist ik wel. Maar uiteraard gaat het om de teamprestatie. De eerste helft was goed. Maar de tweede helft vergeten we meer te scoren. Al zijn we niet echt in gevaar geweest", sei Goochannejhad.

Dat befestige trainer Jurgen Streppel. "Ik ben blij met de uitslag, maar niet tevreden. Na de eerste goal schrok ik niet. We waren niet onder de indruk en kwamen goed terug. Maar ik ben niet tevreden over de tweede helft."

Yuki Kobayashi skoarde de 3-1 en dêrmei syn earste goal foar Hearrenfean. "Daar ben ik heel blij mee, maar met mijn spel minder. Het was mijn slechtste wedstrijd. Ik moet meer controleren." Nei de wedstriid waard er fuortendaliks belle út Japan. "Dat zijn mijn ouders, maar ik moet eerst voor de camera's staan. Daarna bel ik ze in de bus. Wat ik ze dan ga zeggen? Arigatô. Dankjewel."

(Advertinsje)
(Advertinsje)