Hearrenfeantrainer net teloarsteld nei gelykspul: "Stap voor stap naar hoger niveau"

Syb van Ottele makke syn debút yn de basis © Orange Pictures
sc Hearrenfean kaam sneintejûn mei ien punt werom út Emmen. Mei mar ien grutte kâns foar de Friezen, wie de trainer dochs tefreden mei wat er sjoen hie.
"Nee, ik ben niet teleurgesteld", sei trainer Kees van Wonderen nei ôfrin fan de wedstriid. "De mensen zien een elftal waar heel veel energie in zit, dat voor elkaar vecht en dat elkaar niet laat zakken. Je ziet allerlei dingen waar we mee bezig, waar we op trainen en die zie ik vertaald worden op het veld."
Trainer Kees van Wonderen nei FC Emmen - sc Hearrenfean
Fansels hie er winne wollen, "maar ik kan prima leven met zo'n wedstrijd in de fase waar we in zitten. Tot zo'n 25 meter voor de goal is het prima in orde, maar we komen te weinig tot kansen en goals." Syn ploech hie mei Milan van Ewijk ien grutte kâns.
Van Wonderen wie realistysk oer de tsjinstanner. "Het is niet zo dat we even de punten gingen ophalen in Emmen." Hy is tefreden oer syn ploech. "Ik heb mooie aanvalsopbouw gezien, de jongens durven te voetballen tussen de linies. Stap voor stap gaan we naar een hoger niveau."
Milan van Ewijk hie de wedstriid beslisse kinnen. "Ik had de overwinning op mijn voet. We kregen één kans, maar ik schiet naast. Ik had moeten scoren, ik was wel gefocust maar ik raakte hem verkeerd."
Milan van Ewijk nei FC Emmen - sc Hearrenfean
Hy neamde it in kondysjewedstriid, in soad hinne en wer, mei twa ferdigenjende ploegen tsjinoer elkoar. "We hebben niet veel gecreëerd."
Hy is teloarsteld dat se net mei 3 punten nei hûs gean. "Maar we hebben ook niet verloren. Als je er niet doorheen komt, dan gebeurt er niks."
Syb van Ottele mocht foar it earst yn de basis starte om't Joost van Aken op de lêste training blessearre rekke. It smakke nei mear.
Syb van Ottele nei FC Emmen - sc Hearrenfean
Dochs wie ek hy teloarsteld. "Met één kans hebben we weinig gecreëerd. Ons veldspel was beter, maar in de eindpass waren we slordig." Mar dat syn ploech de nul hâlden hat, docht him as ferdigener ek wol goed.