Mitchel Paulissen fan SC Cambuur wit it wol: "Ik zou mezelf wel opstellen"

Troch de blessuere fan Mees Hoedemakers set Mitchel Paulissen snein tsjin FC Twente yn de basis útein. De middenfjilder is goed yn foarm, mar sil noait in man fan grutte wurden wurde.
Mitchel Paulissen:
"Ik ga een politiek correct interview geven", seit hy foardat de kamera rint. Mar hy hat nocht oan syn basisplak. "Ja, dat voelt goed. Of ik hoe dan ook een basisplek verdien? Dat is aan de trainer. Ik doe mijn best."
Mar: "Als ik zelf de opstelling zou mogen maken, dan zou ik me zelf wel opstellen. Maar iedereen wil spelen, dat is logisch. Ik heb het er wel eens over met de trainer, maar je moet er niet teveel over hebben; je moet het gewoon laten zien."

'It is oan ús"

Over Twente is Paulissen posityf, mar hy wol de striid wol oangean. "Ik verwacht een leuke wedstrijd. Beide ploegen willen voetballen. Het is aan ons om te laten zien dat we mee kunnen met de nummer vijf."
Mitchel Paulissen © Orange Pictures
Krekt as trainer Henk de Jong is ek Paulissen net te sprekken oer de earste minuten yn de wedstriden tsjin FC Zwolle en Fortuna Sittard. "Nee, dat willen we niet meer mee maken. Dus hij moest de boel even op scherp zetten en toen spatten de vlammen er weer af."