VIDEO: “Er is altijd een uitweg”, het verhaal van Susanne

03 Mei 2021 - 20:25

Het eerste signaal was dat ze geen rokjes aan mocht. Langzaamaan kwam het geweld. De psychische terreur vond ze het ergst. In de laatste aflevering van Fan binnenút doet Susanne Slikkerveer haar verhaal.

"Er is altijd een uitweg"

Als Susanne's ex toen hulp had gekregen, dan waren ze misschien nog wel bij elkaar geweest. Ze hadden het ook goed samen. Bij Veilig Thuis Friesland komen de meldingen van huiselijk geweld binnen. Vanuit daar start het hulptraject, samen met ketenpartners zoals Fier. Want, er is altijd een uitweg uit huiselijk geweld.

In Fan binnenút, wa soarget foar in feilich libben? kijkt programmamaker Miranda Werkman achter de deuren van het Regiecentrum Bescherming en Veiligheid. De serie geeft een indringend beeld van het werk van Jeugd- en Gezinsbescherming, Jeugdreclassering en Veilig Thuis Friesland.

Fan binnenút, wa soarget foar in feilich libben? bestaat in totaal uit acht afleveringen. Bij het programma is ook een podcastserie gemaakt met meer verdieping.

Vragen of vermoedens van kindermishandeling, ouderenmishandeling of huiselijk geweld? Bel 0800-2000 (gratis, 24/7) of chat met Veilig Thuis. Op de website van Veilig Thuis staan ook vaak gestelde vragen.

(Advertentie)
(Advertentie)