Johnny Jansen teloarsteld yn lykspul, mar tefreden oer striidlust

19 mrt 2021 - 23:41

Trainer Johnny Jansen sjocht út twa gefoelens wei nei de wedstriid tsjin FC Twente, dy't freedtejûn einige yn 0-0. Oan de iene kant is hy teloarsteld yn it lykspul: "Ik vind het vervelend, eigenlijk moet je hier drie punten pakken. Dan zet je er echt druk op." Oan de oare kant diene syn spilers it better as de foarige kear: "Ik heb een elftal gezien dat aan het strijden en het knokken was, dus daar ben ik tevreden over."

Trainer Johnny Jansen

Op it middenfjild waard mei in oar systeem spile: net mei fjouwer, mar mei trije spilers. "Dat had te maken met het feit dat Henk Veerman er niet was. Dan kom je tot keuzes: dit hebben we uit de hoge hoed getoverd. Henk belde op met de mededeling dat hij wat anders ging doen vandaag. Hij is net vader geworden. Joey Veerman kwam het me vertellen, hij zei: het is een jongentje geworden met de naam Joe Veerman." Jansen wit noch net oft it systeem bliuwe sil. "We gaan het de aankomende weken zien."

De trainer tinkt wol dat de spilers harren opnij útfûn hawwe. "Er stond echt een team. Maar we hadden de drie punten wel nodig om een volgende stap te maken. Maar we hebben ze nu niet verdiend. Twente heeft de grootste kansen gecreëerd. Wij hadden wel een paar kansen, maar ook te weinig bezetting voor de goal."

Middenfjilder Joey Veerman

Joey Veerman wie bliid dat er wer op syn posysje spylje mocht: "Ik denk dat we via de zijkant goed doorkwamen, maar de bezetting was er niet. We hadden meer kansen kunnen gecreëerde. We hoorden in de middag dat Henk er niet zou zijn. Voor mij een verandering, wel weer lekker om op deze positie te spelen."

Ferdigener Jan Paul van Hecke

Ferdigener Jan Paul van Hecke baalt, mar is ek bliid dat syn klup net ferlern hat: "Qua spel hadden we wel overwicht, maar we kwamen niet tot kansen. Als je dat beter doet, dan zouden wij best kunnen winnen. Eigenlijk denk ik niet dat FC Twente het verdiend had om te winnen."

Trefwurden: 
SC Hearrenfean FC Twente
(Advertinsje)
(Advertinsje)