De Haan Advocaten steunt LWD2018

11 nov 2015 - 14:30

De Haan Advocaten en Notarissen heeft zich als eerste grote sponsor verbonden aan Leeuwarden-Fryslân 2018. De overeenstemming is donderdag door de beide directies ondertekend.

Video en tekst: Wout Gerstel

Het gerenommeerde kantoor, met vestigingen in onder meer Leeuwarden, Groningen, Zwolle en Hamburg (Duitsland), conformeert zich tot en met het einde van 2019 aan Culturele Hoofdstad van Europa 2018. Naast een omvangrijke geldelijke bijdrage zal De Haan Advocaten en Notarissen de juridische dienstverlening voor Leeuwarden-Fryslân 2018 gaan uitvoeren. Hiermee wordt De Haan Advocaten en Notarissen de Official Juridische Dienstverlener van CH2018.

Ruud Glas namens De Haan Advocaten en Notarissen:

Als zogenoemde Level 2 Partner mag de nieuwe sponsor zijn naam verbinden aan een project of evenement dat in aanloop naar en/of tijdens 2018 plaatsvindt. Ook wordt de naam van het kantoor breed uitgedragen door CH2018: bijvoorbeeld op billboards tijdens evenementen en in publicaties in tijdschriften, reclame-uitingen en (online)media.

John Bonnema, zakelijk directeur binnen Leeuwarden-Fryslân 2018, reageert verheugd op de samenwerking met De Haan Advocaten en Notarissen:

,,Deze samenwerking betekent veel voor onze organisatie. Financieel is de bijdrage evident, uit de duur van het contract spreekt vooral vertrouwen. Wij zijn de komende vier jaar verzekerd van de steun van de grootste juridische dienstverlener van Noord-Nederland!” John Bonnema namens Leeuwarden-Fryslân 2018:

Trefwurden: 
LF2018 Finster op Fryslân
(Advertinsje)
(Advertinsje)