liveblog | 30 september 2020

Coronanieuws 29 september: Afgelopen 24 uur 69 nieuwe coronabesmettingen in Fryslân

In dit liveblog houden wij u op de hoogte van het laatste coronanieuws in Fryslân en de rest van het land.
Laatst bijgewerkt: 30 september 2020, 08:32 uur
23:01

Einde van dit livelog: woensdag weer een nieuwe dag

Tot zover dit coronaliveblog van dinsdag 29 september. Woensdag een nieuwe dag, met een nieuw liveblog omtrent al het coronanieuws uit onze provincie, dat te volgen is via onze website en app.
21:52

Survento Fanfare Festival Surhuisterveen van de baan

Het Survento Fanfare Festival in Surhuisterveen is geschrapt. Het festival stond voor 14 november op de planning en zou in zalencentrum De Lantearne georganiseerd worden. "De beslissing is met pijn in het hart genomen. Het bestuur hoopte lange tijd dat het festival in aangepaste vorm zou kunnen plaatsvinden," liet het bestuur weten. De organisatie was in gesprek met de gemeente Achtkarspelen.
"Door de strengere maatregelen zullen de deelnemende orkesten zich niet goed kunnen voorbereiden op hun deelname aan het festival. Gezien de huidige ontwikkelingen is het nog volstrekt onduidelijk of de genomen maatregelen binnen de komende zes weken versoepeld zullen worden en het is maar de vraag of de dan geldende maatregelen genoeg openingen bieden voor het organiseren van het festival," schrijft de organisatie.
© Survento Fanfare Festival
21:30

De horecapolitie van Leeuwarden heeft te maken met een nieuwe situatie

21:29

Oerol komt woensdag met nieuws over Oerol Upcoming

21:28

Nieuwe subsidieregeleingen provincie

21:27

Terrassen in Leeuwarden