Zaalvoetbalsters Libertas winnen ook in Eindhoven, gelijk spel voor Drachtster Boys

De zaalvoetbalsters van Libertas uit Driezum hebben vrijdagavond hun tweede wedstrijd in de eredivisie gewonnen. In Eindhoven was Libertas te sterk voor Totelos: ze wonnen met 5-2. De andere Friese ploeg in de eredivisie zaalvoetbal, Drachtster Boys, speelde gelijk: tegen FC Marlène werd het 2-2.
Voetbal © Shutterstock.com
Bij rust stond Libertas voor met 1-2 en daarna bouwden ze voorsprong verder uit. Het is de tweede overwinning voor de ploeg uit Driezum, die nu zes punten uit twee wedstrijden heeft kunnen verzamelen.
Drachtster Boys moest thuis een vroege achterstand goedmaken. FC Marlène uit Heerhugowaard kwam via Chantal Hendriksen op 0-1, maar via de voet van Amber Werkman werd het al snel 1-1. In de tweede helft scoorden beide ploegen nog een keer; zodoende werden de punten gedeeld.
Volgende week speelt Drachtster Boys in Rotterdam tegen Feyenoord Futsal. De vrouwen van Libertas nemen het dan op tegen Alkmaar.