Chantal Janzen aan het werk bij Caparis; "Heel leuk om haar in het echt te zien"

09 sep 2020 - 15:55

Negen maanden nadat presentatrice Chantal Janzen voor haar programma in Leeuwarden was, was nu dan eindelijk de première voor de medewerkers van Caparis. Met het programma 'Chantal komt werken' zijn vlak voordat de coronacrisis uitbrak opnames gemaakt bij de sociale werkvoorziening.

Foto: Omrop Fryslân, Ben de Jager

Medewerker Raymond van Caparis had Chantal uitgenodigd om eens langs te komen bij de sociale werkvoorziening in Leeuwarden. Dat het uiteindelijk gebeurde, was voor de hoofdrolspeler zelf ook best spannend. Hij vond alles mooi aan opnamedag. "Ze kwam eerst bij mij thuis, hebben we ontbeten, en toen heb ik haar van van alles laten zien op het werk."

Ze was er al om halfzeven 's ochtends. "De opnamen begonnen om half acht en duurden tot vier uur. Een paar keer moesten dingen overnieuw."

BN-er

Ruim een miljoen mensen kijken naar het programma, Raymond kon weleens een 'Bekende Nederlander' worden. "Ik heb nou al het gevoel dat ze me nakijken, dat ze me kennen van Videoland."

Raymond

Foto: Omrop Fryslân, Ben de Jager

Ook medewerker Yvonne van Caparis was heel blij dat ze de aflevering eindelijk kon zien. "Het is heel vreemd om jezelf weer terug te zien, maar ik ben wel tevreden dat ik mijn verhaal heb gedaan."

Ze wilde graag met Chantal op de foto en dat is gelukt. "Om haar in het echt te zien, was heel leuk. Toevallig was ik de dag van de opname aan het werk, dus dat was wel heel leuk."

Yvonne

Locatiemanager Christian Kieviet van Caparis

De uitzending is donderdagavond te zien bij RTL4 om 20.30 uur.

(Advertentie)
(Advertentie)