Eke Folkerts is zondag zomergast bij 'Buro de Vries'

15 aug 2020 - 11:09

Als 2020 niet het jaar van het coronavirus was geweest, dan zeker wel het jaar van de boeren. Maatregelen, acties, demonstraties, blokkades, onenigheid bij de boeren en veel druk op de politieke ketel. No farmers, no food: dat is wel duidelijk maar met hoe die farmers precies hun vak moeten uitoefenen lijkt nu bijna iedereen zich te bemoeien. Zondag om 12.00 uur is Eke Folkerts te gast in Buro de Vries op de radio bij Omrop Fryslân.

Foarsitter Eke Folkerts fan Agrarische Jongeren Friesland (AJF) - Foto: Omrop Fryslân, Gerrit de Boer

Hoe staan de zaken er op dit moment voor en hoe komen partijen weer wat dichter bij elkaar? Dat zal een van de onderwerpen zijn die aan bod komen in het radioprogramma Buro de Vries als Eke Folkerts er zondag als zomergast aanschuift.

Iedere zomerzondag is er een uur lang een jonge Fries of Friezin te gast om te praten over wat hem of haar bezig houdt en met welke blik naar de toekomst van Fryslân wordt gekeken.

Eke Folkerts is zeer acties in de agrarische wereld. Zo is ze voorzitter van de AJF (Agrarische Jongeren Friesland) en betrokken bij het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK). Verder werkt ze op de Dairy Campus en via AB-Fryslân als melkster. Het wordt een gesprek over boeren, Fryslân, de toekomst en Eke Folkerts zelf.

Zondag tussen 12.00 en 13.00 uur in Buro de Vries op de radio bij Omrop Fryslân.

(Advertentie)
(Advertentie)