VIDEO: SC Heerenveen – Vitesse

07 aug 2020 - 14:20

De wedstrijd SC Heerenveen - Vitesse werd vrijdag 7 augustus live uitgezonden door Omrop Fryslân. Het was voor SC Heerenveen de tweede oefenwedstrijd als voorbereiding op het nieuwe seizoen. De wedstrijd begon vrijdag om 14.30 uur en was live te volgen via Omropfryslan.nl, YouTube en de Omrop-app.

Heerenveen begon met de volgende elf spelers aan de wedstrijd: Mulder; Floranus, Dresevic, Fernández, Woudenberg; Hajal, Dewaele, Veerman; Van Bergen, Espejord, Ejuke.

Tweede oefenwedstrijd

Afgelopen week, zaterdag 1 augustus, speelde SC Heerenveen een eerste oefenwedstrijd tegen NAC Breda. De ploeg van Johnny Jansen verloor die wedstrijd met 1-0. Dinsdag zou SC Heerenveen oefenen tegen een ploeg van VVCS, maar dat ging niet door omdat iemand van de spelers corona heeft. Vitesse is intussen bezig aan hun derde oefenwedstrijd. De eerste werd met 5-0 gewonnen van FC Volendam en ook de tweede leverde een overwinning op. Het Belgische Westerlo verloor met 4-2.

Foto: Omrop Fryslân

SC Heerenveen eindigde het vorige seizoen als 10e, Vitesse als 7e. Het nieuwe seizoen begint over een maand, maar de twee treffen elkaar nu al in de voorbereidingsfase.

Omrop Fryslân zond de wedstrijd om 14.30 uur live uit. Het commentaar werd verzorgd door verslaggever Roelof de Vries.

(Advertentie)
(Advertentie)