Tim Hoeve en Sjoerd Koopmans langer bij Aris

26 jul 2020 - 12:13

Tim Hoeve en Sjoerd Koopmans spelen ook komend seizoen voor Aris Leeuwarden. Beide spelers verlengen hun contract bij de Leeuwarder basketbalclub met een jaar.

Tim Hoeve (l) - Foto: Adrie Hoogesteger

Voor Hoeve (22), een 1.96 meter lange guard, was het afgelopen seizoen na zeven duels al voorbij. Hij scheurde, tegen zijn oude club Donar, de voorste kruisband in zijn rechterknie. Tim bleef nauw betrokken bij het team. Volgens de club heeft hij hard gewerkt aan zijn revalidatie en maakt hij komend seizoen zijn comeback op het veld.

Voor Sjoerd Koopmans (22) wordt het het derde seizoen bij Aris, daarvoor kwam ook hij uit voor Donar. Hij is uitgegroeid tot een belangrijke vaste waarde voor Aris, meldt de Leeuwarder Eredivisiebasketbalclub.

Sjoerd Koopmans (l) - Foto: Adrie Hoogesteger

Hoofdcoach Ferried Naciri is blij met de contractverlengingen: "Sjoerd geeft ons volwassenheid en stabiliteit die we erg nodig hebben en met Tim krijgen we opnieuw de extra creativiteit die we bij de start van afgelopen seizoen hebben kunnen meemaken van hem."

Ook Reinder Brandsma, Torben Tönjann en Björn de Vries bleven de club trouw. Het aantal contractspelers komt daarmee tot nu toe tot vijf.

(Advertentie)
(Advertentie)