SC Cambuur wint eerste oefenwedstrijd na coronastop met 11-0 van ONS Sneek

De kop is eraf voor SC Cambuur. De Leeuwarder voetballers hebben hun eerste oefenwedstrijd na de coronastop gespeeld. In het eigen stadion won Cambuur donderdagavond met 11-0 fan ONS Sneek. Bij rust stond het nog 5-0.
Wedstriidferslach SC Cambuur - ONS Snits
De openingstreffer was van Michael Breij. Man van de wedstrijd was Ragnar Oratmangoen, die een hattrick scoorde: 6-0, 9-0 en 10-0. Jamie Jacobs schoot de bal twee keer in het doel van de Snekers, in de 63e en de 88e minuut. ONS had weinig in te brengen tegen de Leeuwarder club. Het enige doelpunt van de Snekers was een bal in eigen doel in de 9e minuut.
De wedstrijd tegen ONS was het eerste duel van de Leeuwarders sinds lange tijd. Precies vier maanden na de laatste wedstrijd, tegen Jong AZ, kwamen de voetballers weer in actie. Vanwege de coronamaatregelen mochten er maar 250 supporters bij zijn in het stadion.
Volgende week donderdag komt Harkemase Boys op bezoek in Leeuwarden.
SC Cambuur - ONS Sneek 11-0 (5-0): 1-0 Michael Breij ('3); 2-0 Eigen doelpunt ONS ('9); 3-0 Issa Kallon ('10); 4-0 Robert Mühren ('27); 5-0 Giovanni Korte ('33); 6-0 Ragnar Oratmangoen ('52); 7-0 Kellian van der Kaap ('54); 8-0 Jamie Jacobs ('63); 9-0 Ragnar Oratmangoen ('79); 10-0 Ragnar Oratmangoen ('82); 11-0 Jamie Jacobs ('88).
De volledige wedstrijd is hier terug te zien.