Jens Odgaard en Trevor Doornbusch weg bij SC Heerenveen

28 apr 2020 - 14:32

Spits Jens Odgaard en doelman Trevor Doornbusch gaan weg bij SC Heerenveen. Odgaard werd gehuurd van Sassuolo uit Italië, Doornbusch was de laatste jaren reservekeeper. Zijn contract liep af.

Jens Odgaard tegen Sparta - Foto: www.orange-pictures.nl

De 21-jarige Odgaard kwam afgelopen zomer over van Sassuolo. In 24 wedstrijden voor Heerenveen scoorde de Deen zeven keer en gaf hij een assist. Doornbusch (20) kwam in de zomer van 2013 over van amateurclub Roda'23 uit Bovenkerk. Na een paar jaar in de jeugdopleiding was hij de afgelopen seizoenen derde keeper achter Warner Hahn en Filip Bednarek.

"Jens heeft zich hier als speler en persoon goed ontwikkeld", zegt technisch manager Gerry Hamstra over Odgaard. "Hij keert straks terug naar Sassuolo en vanuit daar zal bekeken worden waar zijn toekomst ligt."

Hamstra over Doornbusch: "Trevor is een keeper met potentie maar heeft op dit moment te weinig perspectief bij Heerenveen. Daarom is het beter dan onze wegen scheiden. We danken beide spelers voor hun geweldige inzet bij de club en wensen hen alle succes in hun verdere carrière."

(advertinsje)
(advertinsje)