PODCAST: 'De nachtmerjeherberch'

De rillingen lopen je over de rug van deze spannende verhalen. 'Bonkerak' is een reeks van twintig volksverhalen die zijn bewerkt tot hoorspellen. Iedere week een nieuw volksverhaal uit Fryslân of daarbuiten. In deze negende Bonkerak kun je luisteren naar het verhaal 'De nachtmerjeherberch'.

Uitzending 9: De nachtmerjeherberch

In een verlaten streek in Amerika staat een verloederde herberg. Mevrouw Warner heeft de herberg gekocht om het gebouw op te knappen en om daar te wonen. Als ze er voor het eerst samen met haar dochter Lilian komt, valt het haar al ontzettend tegen. De moeder gaat naar de stad om van alles te regelen en Lilian blijft alleen achter. Ze voelt haar niet op haar gemak, helemaal niet als ze in het gebouw vreemde geluiden hoort en ontdekt dat er een weerwolf huishoudt in de oude herberg...
Bonkerak is een podcastserie van Omrop Fryslân. Volksverhalen die spelen in Fryslân, Schotland, Ierland, Frankrijk en Amerika zijn bewerkt tot hoorspellen. Het zijn allemaal volksverhalen met een duister laagje: spannend, mysterieus en horrorachtig. Twintig weken lang komt er iedere vrijdag een nieuwe uitzending online op de website van Omrop Fryslân, in jouw podcast-app en op Spotify. Kijk voor meer informatie over Bonkerak op omropfryslan.nl/bonkerak.