Issa Kallon langer bij SC Cambuur

Issa Kallon is ook de komende seizoenen in het shirt van SC Cambuur te zien. De 24-jarige vleugelaanvaller heeft zijn aflopend contract met twee seizoenen verlengd. Kallon staat nu tot de zomer van 2022 onder contract in Leeuwarden.
Issa Kallon langer by SC Cambuur
Kallon komt uit de jongerenopleiding van Vitesse, maar maakte zijn debuut in het betaalde voetbal voor FC Utrecht in augustus 2014. Na één seizoen bij FC Emmen maakte hij in 2017 de overstap naar Cambuur. Na een paar magere jaren is hij dit seizoen één van de smaakmakers, met zes doelpunten en acht assists.
Technisch manager Foeke Booy is blij met de contractverlenging van Kallon: "Issa heeft zo veel dreiging en diepgang in zijn spel waardoor hij voor elke verdediging een plaag is. Wij hebben er nooit geheim van gemaakt dat we hem graag in Leeuwarden willen houden en zijn vooral heel blij dat dit uiteindelijk gelukt is."
Issa Kallon © Orange Pictures
Wij hebben er nooit een geheim van gemaakt dat we hem graag langer in Leeuwarden willen houden.
Foeke Booy
Ook Kallon is blij met de contractverlenging. "Heb het enorm naar mijn zin hier en ga elke dag met een glimlach naar de club. We hebben daarnaast een geweldige spelersgroep en mijn band met de staf, en Henk de Jong in het bijzonder, is gewoon heel goed. Kan niet wachten om me nog verder te ontwikkelen en met Cambuur de weg omhoog in te zetten."