Zaalvoetbalsters Drachtster Boys verrassen met winst op koploper Team Alkmaar

De vrouwen van Drachtster Boys hebben vrijdagavond goede zaken gedaan door koploper Team Alkmaar te verslaan. In eigen huis werd het 2-1.
Drachtster Boys kwam al na een paar minuten op voorsprong. Een lange bal van keepster Anna Reitsma op Jessie Prijs werd verkeerd ingeschat door de keepster van Alkmaar. Ze raakte de bal nog aan, maar kon niet voorkomen dat het een doelpunt werd.
De Drachtsters hielden daarna het betere spel en kregen ook wel kansen, maar konden de voorsprong niet vergroten.
Dat lukte in de tweede helft wel. Esther van Toledo kwam snel op over de zijkant en zette voor op Rianne Mulder. Ze werkte de bal binnen en maakte zo de 2-0.

Late aansluiting

Alkmaar zocht de aanval, maar kwam niet echt tot kansen. Pas net voor tijd scoorden ze nog toen Milenca van Ee de bal kreeg en vrij binnenschoot: 2-1.
De bezoeker kregen net voor tijd nog een vrije trap dichtbij het doel maar die kon Reitsma makkelijk houden.