Haspel vliegt in brand op tafel in eetcafé Stroobos

05 jan 2020 - 15:44

Bij eetcafé De Vriesche Herberg in Strobos is zondagmiddag een haspel in brand gevlogen. De haspel lag op een tafel en werd gebruikt om vier warmtekacheltjes te laten branden.

Foto: De Vries Media

Voorbijgangers merkten de brand op en maakten er melding van. Daardoor was de brandweer snel ter plekke.

Brandweerlieden hebben de brand geblust. Daarna zijn de tafel en haspel naar buiten gebracht. In het pand hing veel reek door de brand. De brandweer heeft het pand geventileerd. Er is wel wat rook- en waterschade.

Stroobos - Zondagmiddag omstreeks 14.35 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand bij Eetcafé De Vriesche Herberg aan Het Breed in Stroobos. Zowel de politie als de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. In het eetcafé bleek een haspel, welke op een tafel lag, in brand te zijn gevlogen. De haspel werd gebruikt om vier warmtekacheltjes te laten branden.

De brandweerlieden hebben de brand geblust. Vervolgens is de tafel en de haspel naar buiten gebracht. Door de brand hing er aardige rookontwikkeling in het pand. Het pand is door de brandweer geventileerd. De brandende haspel werd opgemerkt door voorbijgangers. Hierdoor kon erger worden voorkomen. Wel heeft het pand enige rook- en waterschade opgelopen.

Trefwoorden: 
brand Stroobos eetcafé
(Advertentie)
(Advertentie)