SC Cambuur dreigt Kallon kwijt te raken

03 jan 2020 - 14:38

De kans is groot dat Issa Kallon na dit seizoen weggaat bij Sportclub Cambuur. De aanvaller heeft een contract dat over een halfjaar afloopt. De Leeuwarders beginnen vrijdag, met Kallon, aan de tweede seizoenshelft. De selectie stapt in de bus voor een trainingskamp in Epe.

Foto: Orange Pictures

Cambuur heeft de buitenspeler twee aanbiedingen gedaan om zijn aflopende contract te verlengen, maar daar is Kallon met zijn zaakwaarnemer niet op ingegaan. Toch zegt hij wel bij Cambuur te willen blijven. Sinds oktober is Cambuur bezig om het contract te verlengen en naar eigen zeggen is de club daarin ver gegaan. Als Kallon geen nieuw contract tekent, betekent het dat hij aankomende zomer gratis naar een andere club kan overstappen.

"Verdediger in beeld"

De koploper van de eerste divisie versterkt zich mogelijk nog met een rechterverdediger. Door de blessure van Jordy van Deelen is Doke Schmidt de enige rechtsback in de selectie. Trstan Dekker van VVV-Venlo zou daarvoor in beeld zijn bij Cambuur, maar technisch manager Foeke Booy van SC Cambuur wil daar niets over zeggen: "Ik ga niet in op namen".

(advertinsje)
(advertinsje)