Dreyer vervangt geblesseerde Odgaard tegen Heracles Almelo

Anders Dreyer maakt zaterdagavond zijn basisdebuut in de wedstrijd tegen Heracles Almelo. De 21-jarige Dreyer, die dit seizoen gehuurd is van Brighton & Hove Albion, is de vervanger van Jens Odgaard.
Anders Dreyer vervangt Jens Odgaard © www.orange-pictures.nl
Odgaard is in het bekerduel met Roda JC geblesseerd geraakt aan zijn voet en is wekenlang uit de roulatie. "We hadden verschillende opties", zegt Johnny Jansen, "maar we willen ook niet alles overhoop gooien."
Johnny Jansen over Anders Dreyer:
Jansen oer Dreyer
"Chiddy (Ejuke, red.) en Mitchell (van Bergen, red.) op de zijkanten betekenen veel voor ons, dat willen we graag zo houden. We denken dat we goed naar Anders toe kunnen voetballen. Bovendien is hij technisch vaardig, hij heeft diepte in zijn spel en kan zich laten uitzakken", zegt Jansen.
Dreyer is tot nu toe wel 10 keer ingevallen en scoorde tegen RKC Waalwijk zijn eerst doelpunt in dienst van SC Heerenveen.
Vermodelijke opstelling SC Heerenveen: Hahn; Van Rhijn, Dresevic, Botman, Floranus; Kongolo, Faik, Veerman; Van Bergen, Dreyer, Ejuke.
SC Heerenveen - Heracles Almelo begint zaterdagavond om 18.30 uur. Arjen de Boer doet verslag bij Omrop Fryslân op de radio.