Publiek heeft het voor het zeggen bij stemmen voor Friese Popawards

13 des 2019 - 14:30

De Friese Popawards worden dit jaar op 20 december bekendgemaakt tijdens een speciale uitzending van IepenUp Live in samenwerking met Omrop Fryslân. Het startschot voor het stemmen voor de Publieksprijs is vrijdag 13 december gegeven in het programma Noardewyn Live.

Publyk hat it foar it sizzen by stimmerij Fryske Popawards

Op www.omropfryslan.nl/popawards kan het publiek tot 20 december stemmen op een van de tien genomineerden voor de Publieksprijs.

De Friese Popawards worden georganiseerd door Friesland Pop en werden eerder uitgereikt op het Freeze Festival. Daar viel vorig jaar echter het doek voor. Friesland Pop is in haar nopjes met het nieuwe podium voor de awards. "Friesland Pop is erg blij een nieuwe samenwerkingspartner te hebben gevonden in IepenUp/Omrop Fryslân. Vooral omdat IepenUp de doelgroep bereikt die Friesland Pop ook voor ogen heeft", zegt projectleider Wiebe Kootstra.

De uitreiking van de Friese Popawards 2019 wordt op 20 december vanaf 20.00 uur gehouden in het café van poppodium Neushoorn in Leeuwarden en is live online te volgen via Omropfryslan.nl, de Omrop-app en de Facebookpagina's van IepenUP en Omrop Fryslân. De presentatie is in handen van Willem de Vries en Marianne Klijnstra.

(Advertentie)
(Advertentie)