Twee stabijhonden van Brenda uit Tzummarum al bijna twee weken vermist

09 nov 2019 - 17:57

Groot verdriet in Tzummarum. Brenda van den Burg en haar man missen sinds een tijdje hun twee honden Sem en Bo. Het gaat om twee stabijhonden. Zo'n twee weken geleden, op 30 oktober, ging het mis.

Foto: Facebook Brenda van den Burg

Per ongeluk bleven de schuifdeuren van een loods op de boerderij waar de familie woont open staan. De honden waren in die loods. Het duo, moeder en dochter, vluchtten. Ze gingen het land in. Het laatste wat Brenda weet is dat ze de weilanden ingingen richting Minnertsga. Daarna houdt het spoor op.

Nog niet gevonden

Er komen wel steeds tips binnen. Daar gaan Brenda en haar man dan op af, maar tot dusver hebben ze de honden nog niet gevonden. Ze zijn geraakt door de vermissing en krijgen veel steun. Ze vragen iedereen om uit te kijken naar de twee stabijhonden, want ze worden gemist.

Brenda van den Burg in Sneon yn Fryslân

Brenda hoopt dat er mensen zijn die de honden nu misschien opvangen en niet weten waar ze daarmee naartoe moeten. De kans dat de honden door kwaadwillenden zijn meegenomen, wil Brenda niet geloven.

Halsband om

Beide honden hebben een halsband om met daarin het telefoonnummer van de eigenaren. Bo heeft een rood bandje met witte stippen, Sem een zwarte met witte stippen.

Als mensen de honden zien of tegenkomen, kunnen ze naar Brenda bellen of een bericht sturen.

Trefwoorden: 
Tzummarum vermist hond
(advertinsje)
(advertinsje)