Drachtster Boys wint met klein verschil van hekkensluiter Exstudiantes

De zaalvoetbalsters van Drachtster Boys hebben vrijdagavond met 2-1 gewonnen van Exstudiantes uit Zwolle. De Drachtsters scoorden net voor rust twee keer snel achter elkaar.
© Drachtster Boys
Hoewel de eerste kans voor Exstudiantes was, hadden Drachtster Boys de overhand in de eerste helft. Het kreeg een paar grote kansen, maar scoorde net voor rust pas. Esther van Toledo kon de rebound van een schot van Jessie Prijs achter de keepster schuiven. Vlak daarna werd het ook 2-0. Een schot voorlangs werd door Lisanne Kempe binnengetikt.
Exstudiantes kwam in de tweede helft terug in de wedstrijd toen Jorie Schepers de verdediging van de Drachtsters passeerde en onder keeper Anna Reitsma door schoot. De Zwollenaren werden nog wel een aantal keer gevaarlijk op de counter maar het bleef 2-1.
Uit vijf wedstrijden heeft Drachtster Boys negen punten: drie keer winst en twee verloren.