ONS Sneek verliest opnieuw en blijft hekkensluiter

Het is ONS Sneek opnieuw niet gelukt om de eerste overwinning van het seizoen te pakken. Het verloor opnieuw, nu van Lisse. Het werd 4-1.
Zowel ONS als Lisse waren in de eerste helft een aantal keer gevaarlijk. De eerste goal kwam echter pas net voor rust, toen Tom Noordhoff Lisse op 1-0 zette.
Na rust breidde Lisse die voorsprong verder uit. In de 49e minuut maakte Jeffrey Klijbroek de 2-0, al snel gevolgd door goals van Kubilay Köylü en Rik Vermeulen. Zo stond het na een uur spelen 4-0. In de laatste minuut redde Genridge Prijor de eer door nog 4-1 te maken.

Hekkensluiter

ONS Sneek zou vandaag de eerste overwinning van het seizoen pakken, dacht verdediger Oege Sietse van Lingen. Omdat er echter opnieuw werd verloren blijft ONS hekkensluiter in de derde divisie met drie punten uit zeven wedstrijden.