Henk de Jong over wedstrijd tegen MVV: "Het was teleurstellend"

12 okt 2019 - 13:10

"Het was een teleurstellende avond. Te bescheiden, het leek soms wel een beetje angstig. Wat het precies was, moeten we nog achter zien te komen, zegt Cambuurtrainer Henk de Jong over de uitwedstrijd van vrijdagavond tegen MVV. Cambuur speelde een slechte wedstijd en speelde met 0-0 gelijk tegen de Limburgers.

De Jong: "Voor MVV stond er veel op het spel. Zij hebben het goed gedaan. Wij mogen blij zijn dat we een punt hebben gepakt. Dat is vooral te danken aan onze keeper. In plan B waren we ook angstig. Maar zulke wedstrijden heb je nou eenmaal soms. Volgende week kan het zomaar weer goed zijn. "

Dat Cambuur geen goede wedstrijd speelde, kwam volgens keeper Sonny Stevens mede doordat Cambuur simpele taken net goed uitvoerde. "Voor mijzelf was het wel een lekkere wedstrijd, want ik was belangrijk voor het team. Maar qua voetbal was het niet best vanavond. Wel mooi dat ik wat ballen kon pakken in de wedstrijd. Voor ons geldt nu: wees blij met een punt, snel de bus in en volgende week beter tegen Oss."

(advertinsje)
(advertinsje)