Basketballers Aris verliezen van Weert

De basketballers van Aris hebben ook de tweede competitiewedstrijd van het seizoen niet gewonnen. Na het verlies tegen Den Helder werd zaterdagavond in Limburg met 74-62 verloren van Weert.
© Aris Ljouwert
In het eerste kwart van de wedstrijd kon Aris niet meekomen met de basketballers uit Weert. Het stond na tien minuten 24-11 voor de thuisploeg. Toch kwamen de Leeuwarders goed terug in de wedstrijd door overtuigend het tweede kwart met 21-11 te pakken. Daardoor stond er in Weert een 35-34 ruststand op het scorebord.

Niet genoeg

Na de rust was het Weert dat de voorsprong weer uitbreidde en Aris ging met een 53-48 achterstand het laatste kwart in. Daarin konden de Leeuwarders niet genoeg brengen en ging de wedstrijd met 74-62 verloren.