Hoe gaat het met Sneker Michel Vlap bij Anderlecht?

05 okt 2019 - 20:35

Hij maakte enkele maanden geleden een droomtransfer naar de Belgische voetbalclub Anderlecht: de 22-jarige Michel Vlap uit Sneek. Hij speelde bijna zijn hele leven voor Sportclub Heerenveen, maar ging voor acht miljoen euro naar de club uit Brussel. Dit weekend was Vlap even terug in Fryslân. Hoe gaat het nu met de middenvelder? En hoe bevalt het hem bij Anderlecht?

Foto: Orange Pictures

"Het is een hele warme club", vertelde Vlap zaterdagmiddag naast het veld van voetbalclub ONS Sneek. "De laatste tijd gaat het sportief gezien minder, maar de overwinning van gisteren deed ons goed."

Rechterrijtje

Anderlecht won vrijdag meti 2-1 van Charleroi, maar staat nog steeds in het rechterrijtje van de hoogste Belgische voetbalcompetitie, Voor de topclub is dat nog lang niet goed genoeg, weet ook Vlap. Hij wil zichzelf de komende wedstrijden verbeteren.

Dit weekend is Michel Vlap vrij en daarom brengt hij tijd door in onze provincie. "Ik vind het heerlijk om weer even in Friesland te zijn", fertelt de Snitser.

"Beginnen ons thuis te voelen"

Hij woont nu alweer een tijdje in Brussel. "Het leven is daar anders. Het is allemaal heel groot, met toeterende auto's, het is veel drukker. Maar ik woon met mijn vriendin midden in de stad in een heel mooi appartement. We beginnen ons thuis te voelen."

Michel Vlap yn petear mei ferslachjouwer Roelof de Vries

Trefwoorden: 
voetbal Michel Vlap Anderlecht
(advertinsje)
(advertinsje)