Warner Hahn: "3-0 is wel een aardige uitslag als je op teletekst kijkt"

28 sep 2019 - 21:40

SC Heerenveen deed zaterdagavond goede zaken in de eredivisie. Voor het eerst sinds 4 augustus wist de ploeg van trainer Johnny Jansen weer eens te winnen. In Venlo pakten de Feansters de overwinning met 3-0. Ejuke maakte twee doelpunten voor Heerenveen en ook Jens Odgaard scoorde.

Trainer Johnny Jansen was na afloop van het duel blij met de overwinning. "We zijn zeker blij. We houden hier de nul, scoren drie keer, dan heb je het gewoon goed gedaan." Toch was Jansen tevreden over het spel van zijn ploeg. "We verliezen de controle op de wedstrijd omdat we in balbezit heel slordig waren. Dan krijgen ze teveel ruimte om te voetballen."

Heerenveen kwam al vroeg op voorsprong na twee doelpunten van Chidera Ejuke, maar drukte daarna niet door. "We laten zoveel momenten liggen dat we counters kunnen plaatsen. Daar moeten we nauwkeuriger in worden. Nu is het tóch hectisch, het is tóch nog billenknijpen."

Keeper Warner Hahn was belangrijk voor zijn ploeg. Bij een 2-0 voorsprong voor Heerenveen leek het er op dat het weer spannend zou worden, want VVV kreeg een strafschop. "Ik ging de goede hoek in, hij schiet hem slecht in en ik pak hem. Anders komen zij weer terug in de wedstrijd, dus dat is lekker."

Hahn was het met zijn trainer eens dat Heerenveen niet goed speelde. "We hebben de afgelopen weken goed gespeeld en te weinig resultaat behaald. Nu hebben we slecht gespeeld en een goed resultaat behaald. Dat vind ik het belangrijkste. We hebben niet veel klaargespeeld, maar ook niet veel weggegeven. Dan is 3-0 een aardige uitslag als je op teletekst kijkt."

(advertinsje)
(advertinsje)