Zaterdagvoetbal: Harkemase Boys met miniem verschil voorbij Excelsior'31

21 sep 2019 - 18:04

Voetbalclub Harkemase Boys heeft zaterdagmiddag in Rijssen met 3-2 gewonnen van Excelsior'31. De ploeg uit Harkema maakte het in de slotfase nog spannend, maar won door doelpunten van Van Duinen, Slort en Beimers.

Foto: Orange Pictures

Dennis van Duinen zette zijn ploeg in de 25ste minuut op voorsprong tegen Excelsior'31. Vlak na rust verdubbelde Jari Slort de score. Harkemase Boys stond er goed voor, maar moest toezien hoe Boy Boeloerditi acht minuten later de aansluitingstreffer maakte.

Net goed

In de 60ste minuut zette Berwout Beimers het verschil weer op twee doelpunten. In de slotfase ging het net goed voor Harkemase Boys. Dérian Reinders van de thuisploeg maakte de 2-3 tien minuten voor het einde. In die tien minuten had Excelsior nog kunnen scoren, maar dat gebeurde niet.

Door de overwinning heeft Harkemase Boys dit seizoen nog geen wedstrijd verloren in de derde divisie. De ploeg speelde een keer gelijk, maar won alle andere wedstrijden.

Gelijkspel voor ONS Sneek

Voetbalclub ONS Sneek wacht nog altijd op de eerste overwinning in de derde divisie. Zaterdagmiddag speelde de ploeg van trainer Paul Raveneau met 3-3 gelijk tegen VV Ter Leede uit Sassenheim.

Sam Crowther en Tom Arissen maakten de eerste twee doelpunten voor ONS. In de slotfase leek Sneek de winst te pakken, na weer een goal van Arissen. In de 90ste minuut kon Ter Leede toch nog op gelijke hoogte komen. Dirk Hoekstra pakte het punt voor de gasten.

ONS Sneek staat in de derde divisie nu op twee punten in totaal. Daarmee is de ploeg onderaan het klassement te vinden.

Buitenpost onderuit

Voor VV Buitenpost was het een slechte dag. De ploeg van trainer Jasper Bouma verloor in Buitenpost van V.P.V. Purmersteijn: 0-3. De eerste twee goals van de ploeg uit Purmerend kwamen van topscorer Schermer. Wigman maakte aan het einde van de wedstrijd nog het derde en laatste doelpunt.

Met de verloren wedstrijd tegen Purmersteijn blijft VV Buitenpost in de hoofdklasse in de onderste helft staan.

(Advertentie)
(Advertentie)