ONS Sneek gaat met 0-3 onderuit tegen ADO'20 in kwalificatieronde

ONS Sneek heeft woensdag in Heemskerk met 3-0 verloren van ADO'20. Het ging om de eerste kwalificatieronde voor de KNVB-beker. De Snekers liggen door het verlies uit het toernooi. Mazreku, Brenna en Allahdad maakten de goals voor ADO'20.
© Omrop Fryslân
ADO'20 kwam al na vijf minuten op voorsprong door een intikker van Sead Mazreku. Daarna kreeg ONS wel wat kansen, vooral Jan Dommerholt was een paar keer dichtbij. De gelijkmaker produceren lukte echter niet.
Een klein half uur voor het einde van de wedstrijd kon Maurizio Brenna de 2-0 voor ADO'20 maken met een afstandsschot. ONS hoopte even later nog op een strafschop, nadat invaller Ruendel Martina tegen de grond ging in het strafschopgebied van de Heemskerkers. Hij kreeg echter geel vanwege een schwalbe.
Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd besliste Meraj Allahdad de wedstrijd: 3-0. Daarmee eindigt het bekeravontuur van ONS Sneek in de eerste kwalificatieronde.
Opstelling ONS Sneek: Ditewig (k), Kuipers, Prijor, Van Lingen, Van Dijk, Tankink (78/Martina), Dommerholt, De Graaf (66/Dos Santos), Burger, Den Hoedt (77/Arissen), Crowther