Sportcast: "Hou vertrouwen in Odgaard"

26 aug 2019 - 18:11

Claudio Gomes gaat niet naar Cambuur, vertrouwen houden in Jens Odgaard en de beste kaatser van dit moment. Dat zijn enkele onderwerpen die deze week worden behandeld in de sportcast van Omrop Fryslân. Verslaggevers Roelof de Vries, Arjen de Boer en Andor Faber spreken deze maandag over Cambuur, Heerenveen, het WK judo en Taeke Triemstra.

Foto: Omrop Fryslân

De podcast is ook te beluisteren op Spotify en in de podcast-apps.

Sportcast 26 augustus 2019

"Het is een van de spelers die bij Cambuur op de lijst staat ter versterking van het middenveld, maar hij komt niet." Cambuur gaat volgens Faber nog wel op zoek naar een middenvelder. "Een balafpakker moet je erbij hebben. Een controlerende middenvelder." Als het aan Arjen de Boer ligt, komt er ook een vervanger voor Mees Hoedemakers.: "Die laat nu elke week zien dat hij het niveau aan kan."

Foto: Omrop Fryslân

Trainer Johnny Jansen houdt vertrouwen in zijn spits Jens Odgaard. Hij scoorde nog niet in de vier competitiewedstrijden. Arjen de Boer: "Het is nog niet te vroeg om hem af te schrijven. Geef hem nog wat tijd." Andor Faber: "Wacht nog even tot oktober en oordeel dan pas opnieuw." Over Chidera Ejuke is Arjen de Boer duidelijk. "Die heeft nu wel laten zien dat hij beter functioneert op de linkerflank. Bruijn op tien en Ejuke op de linkerkant. Dat werkt beter."

Afwisselend spreken sportverslaggevers Roelof de Vries, Andor Faber, Arjen de Boer en Geert van Tuinen in deze podcast je elke maandag bij over al het sportnieuws. De presentatie is in handen van Andries Bakker of Jantine Weidenaar. Maar deze keer even niet.

(advertinsje)
(advertinsje)