Daniel Høegh fit, maar niet bij SC Heerenveen in de basis tegen FC Twente

23 aug 2019 - 17:47

"Ja, ik ben ook wel geschrokken", dat zegt trainer Johnny Jansen van SC Heerenveen over de met 2-0 verloren wedstrijd van vorige week tegen FC Emmen. Deze zaterdag treffen ze FC Twente. "Maar dat het niet goed was en wat er niet goed ging, dat weten de spelers zelf ook wel."

Johnny Jansen

Maar wat ging er niet goed tegen FC Emmen? "We hadden een plan tegen Emmen, maar daar hielden we ons niet aan. We gingen toch van achter uit opbouwen." Jansen was daar duidelijk niet over te spreken. "Je begint met een goed gevoel aan die wedstrijd en Emmen door een minder begin van het seizoen met een slechter gevoel. Maar dat was na vijf minuten al omgedraaid."

Daniel Høegh, die een blessure had, staat zaterdag niet in de basis tegen FC Twente. Volgens Jansen is hij wel fit, maar moet hij eerst minuten maken voordat hij weer voluit kan spelen.

Nieuwe speler

Vrijdag werd een nieuwe speler gepresenteerd. Het gaat om de 21-jarige Anders Dreyer uit Denemarken. Dreyer is een rechtervleugelaanvaller, maar hij kan ook aan de linkerkant of als aanvallende middenvelder uit de voeten. Heerenveen hoopt dat Dreyer komende zaterdag in de thuiswedstrijd tegen FC Twente al kan meedoen.

Anders Dreyer

Vermoedelijke opstelling: Hahn, Floranus, Dresevic, Botman, Woudenberg, Faik, Kongolo, Ejuke, Van Bergen, Odgaard en Bruijn.

(Advertentie)
(Advertentie)