Jong SC Heerenveen wint met 2-1 van Jong FC Emmen

De spelers van Jong SC Heerenveen hebben maandagavond een 2-1 overwinning op Jong FC Emmen in de boeken geschreven. De wedstrijd werd gespeeld op sportpark Skoatterwâld in Heerenveen.
© SC Hearrenfean
Na 14 minuten spelen kwam Jong SC Heerenveen op 1-0 voorsprong door een goede voorzet van Jan Ras op Rami Hajal die de bal in het doel van keeper Matthias Hamrol van Jong FC Emmen schoot. De Friezen hadden daarna een paar fraaie kansen, maar wisten die niet te verzilveren en zo gingen ze met slechts een punt voorsprong verder na rust.
Er werd goed begonnen aan de tweede helft met meteen een kans voor Nemanja Mihajlovic, maar Hamrol slaagde erin de bal uit zijn doel te houden. In de 68e minuut wist Mihajlovic wel de 2-0 op het scorebord te zetten. Van 20 meter afstand schoot hij de bal in de kruising bij Emmen.
Vlak voor het eindsignaal kwam Jong FC Emmen nog even verrassend terug met een goal van Wouter Marinus, 2-1, en dat was ook de eindstand.
Volgende week komt Jong SC Heerenveen opnieuw in actie in de uitwedstrijd tegen Jong PEC Zwolle.