GroenLeven en SC Heerenveen definitief uit elkaar

19 aug 2019 - 20:45

Sportclub Heerenveen is er niet in geslaagd om GroenLeven opnieuw aan zich te binden als sponsor. Volgens de club is er de afgelopen tijd gesproken over een nieuwe overeenkomst, maar kan er niet worden voldaan aan het wensenpakket en de bijbehorende voorwaarden van GroenLeven. "SC Heerenveen betreurt de uitkomst van de gesprekken", schrijft de club op zijn website.

Foto: Orange Pictures

De leverancier van zonnepanelen was drie jaar lang hoofdsponsor van de club, maar dat contract liep eind juni af. "We willen de club bedanken voor de afgelopen drie jaar als hoofdsponsor en blijven nauw betrokken als fan en als substantiële sponsor", zegt het bedrijf daarover op zijn website. Eerder werd bekend dat de inzet was om GroenLeven sponsor van de jeugdteams te maken, maar dat is niet gelukt.

"Ondanks de geleverde inspanningen komt er helaas een einde aan de samenwerking tussen beide partijen", schrijft de club. "SC Heerenveen is GroenLeven dankbaar voor datgene wat het Friese bedrijf de afgelopen drie seizoenen als hoofdsponsor voor de club heeft betekend. De club wenst GroenLeven het allerbeste toe voor nu en in de toekomst."

(Advertentie)
(Advertentie)