LIVEBLOG: Volg hier alles over de 166e PC in Franeker

31 jul 2019 - 20:00

Het hoogtepunt van het jaar voor de kaatsmannen is woensdagochtend op het Sjûkelân in Franeker begonnen: de 166e editie van de PC. De oudste sportklassieker van Nederland werd woensdagochtend geopend met een toespraak van voorzitter Ids Hellinga. Zestien parturen gaan de strijd aan om de ultieme PC-glorie. Omrop Fryslân is er woensdag de hele dag bij op radio, televisie en internet. Volg in dit liveblog alles over de PC in Franeker.

21:00
Tot zover dit liveblog van de PC

Met het uitroepen van koning Hans Wassenaar sluiten wij dit liveblog van de 166e PC af bij Omrop Fryslân. Reacties van de winnaars en de verliezend finalisten vind je straks op onze website, www.omropfryslan.nl of in onze app. Iedereen bedankt voor het volgen en graag tot ziens!

20:28
Partuur Marten Bergsma wint de PC

Marten Bergsma, Renze Pieter Hiemstra en Hans Wassenaar hebben woensdagavond de 166e editie van de PC gewonnen. Op het Sjûkelân in Franeker waren ze in de finale eenvoudig met 5-2 6-4 te sterk voor favorieten Gert-Anne van der Bos, Taeke Triemstra en Tjisse Steenstra. Het is voor Bergsma de eerste keer dat hij de PC wint.

20:07
Het is spannend op het Sjûkelân

De tussenstand in de finale van de PC: Marten Bergsma 3-2 Gert-Anne van der Bos.

Trefwoorden: 
kaatsen Franeker PC
(Advertentie)
(Advertentie)