Olde Riekerink teleurgesteld over beëindiging samenwerking met SC Heerenveen

10 apr 2019 - 16:59

Voetbaltrainer Jan Olde Riekerink is teleurgesteld dat hij niet verder kan bij SC Heerenveen. Hij schreef dat woensdagmiddag in reactie op het besluit van de club om Olde Riekerink per direct op non-actief te zetten. Zijn taken worden voorlopig overgenomen door assistent-trainer Johnny Jansen.

Jan Olde Riekerink - Foto: www.orangepictures.nl

"Ben natuurlijk teleurgesteld in de beslissing van de club om onze samenwerking te beëindigen", laat Olde Riekerink weten. "Het is een turbulent jaar geweest waar wij als staf en spelersgroep de rust hebben weten te behouden en de tweede seizoenshelft langzaam terugkeerden naar de positie waar we hoorden te staan. De laatste 4 wedstrijden lagen niet in de lijn van de verwachtingen maar wij hebben een ploeg die steeds vanuit het niets wisten te herrijzen."

Olde Riekerink had er het volste vertrouwen in dat het nog goed zou komen met de prestaties van zijn spelersgroep. "Ik had 100% het geloof dat wij de komende periode met wedstrijden tegen Groningen Heracles, VVV, FC Utrecht en uiteindelijk NAC de strijd aan konden gaan om aan het einde van het seizoen deel te nemen aan de play-offs. De club heeft nu een andere keuze gemaakt om dat niet met mij te bewerkstelligen wat voor mij uiteraard teleurstellend is."

"Ik wens SC Heerenveen en de supporters het allerbeste voor de toekomst", sluit de voetbaltrainer af.

(advertinsje)
(advertinsje)