Michel Vlap: "Verreweg onder de maat vandaag"

07 apr 2019 - 16:18

"Zo ga je absoluut geen wedstrijd winnen, vandaag was echt verreweg onder de maat." Dat zei Michel Vlap van Sportclub Heerenveen na de rampzalige nederlaag van zondag tegen FC Emmen. Heerenveen ging in Emmen met 2-0 het schip in en speelde een van de slechtste wedstrijden ooit in de Eredivisie.

Michel Vlap

"Bij iedereen was het slecht, ook bij mij", zei Vlap. "Er gleden zoveel ballen van mijn voet af en ik was niet dreigend naar de goal toe. Zo ga je absoluut geen wedstrijd winnen. Ik kan er niet bij, echt niet."

Boosheid

Is er iets mis met de mentaliteit bij Sportclub Heerenveen? "Dat weet ik niet. De dag voor de wedstrijd op de training spatte het eraf en waren we erg goed. Uiteindelijk moet je voetballen op hoog tempo om kansen te creëren en dat deden we gewoon niet. Het was gewoon echt slecht. Ik ben gewoon boos dat we de mensen zo weinig hebben gegeven."

Sam Lammers

Ook aanvaller Sam Lammers begrijpt niet hoe Heerenveen zo slecht kon voetballen. "We waren met zijn allen veel te slap. Tegen Feyenoord hadden we al een hele slechte wedstrijd gespeeld, maar vandaag was het minstens even slecht. Iedereen laat elkaar in de steek; dat mag niet gebeuren."

Trefwoorden: 
SC Heerenveen voetbal FC Emmen
(Advertentie)
(Advertentie)